flyttar

flyttar från blogg.se till devote.se.

www.elorentzon.devote.se

you better pray


bra film! Nu; ett avsnitt av desperate housewifes, sen GODNATT♥

you said that you would die for me, would you live for me to?


so lost whitout you


no reason to stay in this place

I brist på annat bestämde jag mig för att klippa gräset innan, i morgonrock. Klippte i tio minuter, sen insåg jag hur töntig jag måste sett ut och gick in istället.
Väntar på Frida som ska komma hit och få håret färgat och senare hoppas jag att mamma ändrar sig och åker med mig för att köpa tyg. Jag fick en galen idé om att jag ville sy igår. Måste till stallet med, och juste. Jag måste klippa klart gräset och våran motorgräsklippare är trasig och det gåår inte att klippa med handgräsklipparen.
så intressant är det för mig nu!
Hejdå


I'm still broken..

my lonely soul

Hur ska jag hålla ihop, när ingen kommer finnas kvar och hålla mig uppe? Och vad ska man göra när hjärtat så gärna vill, men hjärnan säger stopp. Fan, det hade varit lättare om jag inte släppt in dig så lätt, släppt dig så tätt inpå. Men om det aldrig hade skett, vem hade jag då delat mina senaste två år med? Hade jag fått uppleva det som jag upplevt med dig? Hade jag haft så underbara minnen med någon annan, som dom minnena jag har med dig? Och vem hade det varit som sårat mig på det sätt du sårat mig?
Du sliter sönder mig innifrån, och du lagar mig utifrån, gång på gång. Och varje gång undrar jag varför jag stannar kvar, varför jag inte säger ifrån.
Idag fick jag höra av en person att jag var stark. Att jag var självsäker och härlig.
Vad jag önskar att jag kunde leva upp till det på riktigt, men just nu känns det som en fasad. En fasad för att skydda dom på utsidan som inte vet vad som sker på insidan, hur allt faller ihop och isär.
Du hölll mig uppe. Så säg mig, hur ska jag hålla ihop när du inte kommer finnas kvar och hålla mig uppe?

RSS 2.0