grottroll!

frukost hade inte suttit fel.
men först ska jag platta håret.
ser ut som ett jävla grottroll och jag vägrar visa mig inför mänskligeheten så här.
förövrigt har jag skickat ett sms till Johan, men han har inte svarat.
Klockan är halv tolv. Han borde vara vaken nu ..
kan tillägga att hunden mår bra, och jag mår bra.

elvira

aldrig varit så rädd som jag var idag..

Idag vid sex-tiden bestämde jag mig för att sticka ut och springa med Seija, min 9 månader gamla "valp".
Allting gick kanonbra, och jag var väldigt nöjd eftersom det var första gången jag sprang med henne. Så vi sprang hem till Johan och lekte i hans trädgård en stund, och sedan bestämde jag och Johan att vi skulle gå hem till oss..
Ca 30 m från huset går Seija bakom mig i kopplet, och jag känner att det börjar rycka konstigt i kopplet. Jag tänker att det bara är hon som krånglar som hon brukar göra, och försöker dra fram henne lite. Då får jag syn på att hon står på bakbenen, "trycker" in tassarna i munnen och får som krampanfall.
Jag som inte klarar av sådana situationer då det händer att någon som står mig nära råkar illa ut, nästan skriker till Johan "VAD ÄR DET SOM HÄNDER?". Tar av Seija kopplet då jag var rädd att hon skulle strypas elr liknande, tårarna börjar rinna på mig och jag ringer min bror som är inne. "Simon kom ut nu!! någonting händer med Seija och jag vet inte vad det är!!!"
Han kommer utspringandes och får se Seija som håller på med sina "krampanfall" som kommer i omgångar. Medans han ringer mamma och pappa som är i Fritsla på kalas och säger att de ska åka hem NU för vi måste åka till blå stjärnan med Seija, bilar stannar och frågar vad som hänt och frågar ifall hon blivit påkörd etc.
Jag tar upp Seija i famnen för att bära in henne, men Simon säger åt mig att sätta ner henne framme vid huset så vi ser ifall hon kan gå.
När vi kommer in får hon ytterligare "krampanfall" och försöker lixom få ut någonting ur halsen. Simon trycker ner hela handen i munnen på henne men hittar ingenting, och han börjar prata om ormbett. Jag ringer till mormor och morfar, för att få skjuts in till Blå Stjärnan eftersom det skulle dröja innan mamma och pappa kom hem. Medans vi väntar tar jag Seija i min famn och hon ser helt dåsig och borta ut. Och jag börjar direkt tänka på det värsta.. Och jag säger till Johan "tänk om det är ormbett, och om det svullnar upp, och hon inte får luft... och dör.. "
Och han säger bara att allting kommer bli bra, det kommer ordna sig.
Tårarna sprutar verkligen nu, och jag var livrädd att hon skulle försvinna. Dö medans jag höll henne i min famn.
Morfar kommer, och medans han sitter bredvid mig hör vi hur någonting börjar knastra i Seijas mun. Morfar dyker snabbt ner med handen, och får ut en ca 6-7 cm lång pinne, som suttit i Seijas strupe.
Som tur var, var det "bara" en pinne. Och det blödde inte eller någonting, så vi behövde inte åka till Blå Stjärnan.
Jag ber Johan passa Seija medans jag går och duschar. Och när jag klev in i duschen, då kom chocken. Benen föll ihop under mig och jag bara satt i duschen och grät och skakade. Mamma och pappa kom hem, och jag gick ut från duschen och öppnade dörren, och mamma kommer och håller om mig medans jag gråter och snorar ner hennes tröja.
När jag duschat klart och chocken gått över någorlunda åkte jag och Johan till willys för att köpa mat. Sen åkte vi hem och grillade och satt ute och åt och kollade lost.

Vad hade jag gjort om inte Johan suttit bredvid mig och sagt att allt kommer bli bra?
Vad hade jag gjort ifall det inte skulle blivit bra, och ifall Seija försvann? ...



Min Seija. Mitt allt.

god förmiddag

sängen är alldeles för skön på mornarna. varken orkar eller vill gå upp.
igår på kvällen åkte jag och älskling ut med hans båt, stack till mos och snackade med trevligt folk, sen åkte vi till slättenabb och grillade tsm, mysigt! :)
sedan blev det kallt och vi skulle hem, och så ville jag hjälpa till att pötta ut båten från stranden, så Johan hoppade i och pötte ut med åran, och jag stog framför och pötte. Sedan blev det väldigt djupt i vattnet väldigt plötsligt, haha, och jag hade vatten upp till låren, det var lite kallt :)
tog min moped (åh, jag bara älskar att säga "min moped" ) hem till mig, och myste :)
han är världens bästa.
idag måste jag plugga. svenska, fysik och kemi. Har en svenska inlämning som ska vara inne på måndag, fysikprov tills måndag (hjälp, jag fattar ingenting..) och kemiprov på torsdag. Får göra kemiprovet tidigare än alla andra, då jag åker till Grekland 1 juni, och provet egentligen är 2 juni.
Men, om jag känner mig själv rätt, så kommer jag inte få tummen ur röven och börja med något av det, men jag måste! Eftersom hela min helg är uppbokad av mopedkurs.

elvira

Aeroseum

idag var det aeroseum i göteborg med ma/no klassen.
helt okej faktiskt, dock tröttnade man på att höra guiden, men det var kul att springa runt och sitta i flygplanen oså, haha.
bussen åkte vidare till nordstan, där jag, emma, mathilda och elly gick och åt på paprika, sen kikade vi runt i affärer och sofia joinade oss :)
bussen gick tillbaka tre, och nu ska jag snart platta håret, sen blir det båt och grillning någonstans vid sjön med älskling, mysigt!
3 skoldagar kvar nu innan jag åker. oj oj oj, det närmar sig!

elvira

världens bästa

jag har världens bästa pojkvän.
han är underbar.

New Moon


Nu vill jag att New Moon ska komma på bio.

skoltrött.

sitter hemma i sängen och lyssnar på dead by april, och fy vad bra dom är!
läser olika bloggar och har lite långtråkigt. Mamma fick ett utbrott på mig för en stund sedan med, väldigt kul.
behöver sätta fart med ett svenska arbete som ska vara inne imorgon, före vi åker till aeroseum (?) med ma/no klassen :)
måste städa mitt rum med, det ser hemskt ut. kläder över hela golvet och sånt, men jag orkar bara inte.
bara 3 skoldagar kvar innan jag och mamma åker till grekland! fy vad härligt.

elvira

motorlära är grymt

sitter hemma hos älskling nu och väntar på maat, höhö.
skolan idag var tråkig, det enda roliga var att jag fick reda på att jag fick mvg på mitt teknik prov!! och jag som inte är ett dugg intresserad av motorer ;)

elvira

konsthistoria? nej tack.

sånna där mysiga sms innan man ska sova är trevligt.
"jag älskar dig otroligt jävla mycket" etc. etc.
åh jag blir helt varm i kroppen.
och fjärilar i magen har jag med.

nej nu måste jag skärpa till mig. klockan är snart tolv och jag är inte klar med konsthistorian, samtidigt som jag börjar bli dödstrött!

elvira

vad var det jag sa?

självklart sitter jag tio över elva på kvällen och har precis börjat med mitt konsthistoriearbete som ska vara inne imorgon, haha. som tur var är det bara på en sida, men ändå! Paul Gauguin verkade vara en konstig typ..
inte heller har jag städat på mitt rum, och det behövs verkligen! fy, får ångest bara av att tänka på det.
nej nu ska jag fortsätta med Paul Gauguin, jätte kul! inte.

elvira

båt båt båt

kom nyss hem från hanatorp. Åkt båt med älskling, det var trevligt :)
och jag kör som en gud! eller, kanske inte ..
okej då, jag suger.

ikväll ska jag fixa konsthistoriearbete och städa mitt rum, är det planerat iallafall, men det kommer förmodligen sluta med att jag sitter vid datorn :)

elvira

pengabrist

Kom hem från stallet nyss. Var och solade före det, härligt!
Snart ska jag gå ner till Johan, och så ska vi ut med hans båt.
jag ruinerar honom.

elvira

God morgon

Tog bort min förra blogg då ingenting fungerade, haha.


Klockan är 11.52 och jag vaknade för ca 10 min sen, bara älskar att sova länge. Men nu är jag för trött för att gå upp, bra där! Men jag gillar inte att vakna ensam.. Vill ha Johan bredvid mig och vakna av hans pussar, det är mysigt :)
Idag ska jag tvätta hästen med mamma, eftersom jag lovade att göra det för ca 3 veckor sedan, haha, sedan ska vi åka och sola, förmodligen sista gången innan Grekland (1 juni) :)
nej nu kurrar magen. Jag är hungrig!

elvira

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0